Grafisch ontwerp

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Als one-stop-shop heeft Independens ook de grafische kennis en creativiteit in huis om ook dit gedeelte van uw marketing uit handen te nemen. Het is het visitekaartje van uw bedrijf, het eerste wat de klant ziet en dus ook zeer belangrijk.

Als we het hebben over grafisch ontwerp dan moet u denken aan logo ontwerp, huisstijlen, banners, folders en alle andere soorten grafische vormgeving. Dit vergt zowel technische kennis als creativiteit. Onze specialisten zijn getraind in het gebruiken van programma’s zoals onder andere Photoshop, Illustrator en After Effects.

Uw logo en huisstijl komen natuurlijk overal in terug, uw website of bijvoorbeeld op een reclamebord. Het is daarom belangrijk dat hier goed over wordt nagedacht. Uiteindelijk is dit dus ook het visitekaartje van uw bedrijf !

Klik hieronder op het gewenste product

Logo's en huisstijlen

Drukwerk

Met grafisch ontwerp kunt u uw onderneming de touch en feel geven die het verdient

Wij zullen samen met u kijken naar de geschikte kleuren en de juiste stijl. Grafische vormgeving is altijd maatwerk en dient daarom ook goed afgestemd te worden op uw wensen en behoeften. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied en weten de juiste vragen te stellen. Na oplevering heeft u recht op revisie zodat wij zeker weten dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Laat het design van uw bedrijf aan ons over, zodat u niet alleen goed gevonden wordt maar ook de juiste uitstraling heeft. U doet waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn.

Logo's en huisstijlen

Logo's en huisstijlen is iets waar wij dagelijks mee te maken krijgen en hebben daarom de experts om dit voor uw onderneming te realiseren. Ook zijn wij betrokken bij het bedenken hiervan zodat uw logo en huisstijl een verhaal hebben.

Drukwerk

Folders, borden, flyers en nog veel meer. Onze grafische ontwerpers hebben tal van ontwerpen gemaakt, daarbij kan Independens ook het drukwerk voor u realiseren. Het drukwerk kan in allerlei aantallen en formaten afhankelijk van uw wensen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP