Hosting & onderhoud

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Uw heeft een goede website of webshop dan ik het natuurlijk ook belangenrijk dat deze ook goed blijft. Aangezien de ontwikkelingen op het web razendsnel gaan, is de kans groot dat uw website of webshop snel verouderd raakt als er geen onderhoud aan gepleegd wordt. Wij bij Independens weten als geen ander wat voor tijd dat kan kosten en technische kennis.

Onze websites en webshops hebben daarom ook standaard een jaar onderhoud en hosting zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij zorgen ervoor dat er constant back-ups worden gemaakt van uw data en de updates worden uitgevoerd zodat uw website naar behoren blijft functioneren.  Ook doen wij het onderhouden en hosten van uw bestaande website of webshop.

De hosting van Independens kent verschillende pakketten en biedt allerlei extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld mailoplossingen. Door de nieuwste apparatuur die wij gebruiken kunnen wij u garanderen van een veilige en snelle hosting. De hosting kan voor zowel kleine websites maar ook grote webshops met meer dan 5000 producten. Wij voorzien alle website of webshop van een SSL certificaat zodat de verbinding altijd veilig is. Naast de hosting hebben wij ook de verhuisservice om uw bestaande data naar onze servers te verhuizen.

Hosting

en onderhoud

  • Veilig
  • Up to date
Hosting

en meer

independens biedt haar klanten een uitstekende service. Wilt u bijvoorbeeld uw mail instellen op uw smartphone of een ander apparaat dan helpen wij u hierbij. Zo heeft u altijd ondersteuning bij technische zaken en staat u er niet alleen voor. Wij zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP