Internet marketing

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Het aantal internetgebruikers is in de afgelopen jaren flink gestegen. Via internet marketing is het bereiken van een grote groep consumenten makkelijker geworden. Iedereen googled, iedereen heeft een smartphone dus het is ook wel logisch. De investeringen in internet marketing nemen toe en dus ook het verkoop via internet. Als ondernemer moet u dus wel mee met deze trend. Maar wat is internet marketing nou precies ? Internet marketing is een ruim begrip. Of het nu gaat over Google Adwords, websiteoptimalisatie, een professionele bedrijfsvideo of social media, wat ook zeer belangrijk is anno 2018. Wij, bij Independens zorgen voor resultaten en een internet marketing strategie op maat. Wij denken mee met u en kijken naar wat de beste strategie die past bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Klik hier op het gewenste product

Google adwords

Webite optimalisatie

Sociale media

Wilt u naast leuke content, interactie met uw doelgroep, ook doelgericht adverteren op de social media kanalen ? Ook dat is mogelijk!

Internet marketing met Google adwords

Wanneer over internet marketing gesproken wordt, komt u al snel uit op Google AdWords. Google Adwords is een advertentieprogramma van Google, u kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. U kiest dan bij welke zoekopdrachten uw advertentie vertoont wordt en daar betaal u dan voor. Als u op korte termijn rendement/resultaat wilt behalen dan is Google AdWords de beste strategie. Uw concurrenten hebben ook Google Adwords, waarom zou u dan achter blijven ? Wilt u meer weten ?

Internet marketing met sociale media

Social media is niet weg te denken in de internet marketing wereld en speelt een belangrijke rol voor veel bedrijven. We liken, delen en taggen wat af. Het is een middel om in contact te komen met uw doelgroep, uw naamsbekendheid te vergroten en om natuurlijk meer verkoop te realiseren. Het is gebleken dat social media voor bedrijven ook daadwerkelijk leidt tot meer interactie en omzet. Een mooie kans voor uw merk, bedrijf of organisatie om de interactie met uw doelgroep aan te gaan op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, YouTube, of Instagram.

Internet marketing met websiteoptimalisatie

Wist u dat 80% van uw websitebezoekers u vinden via zoekmachines ? Uw website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel meer bezoekers te genereren. Website optimalisatie is een proces waarbij uw website of webshop geoptimaliseerd wordt om zo aantrekkelijker te worden voor voor zowel de zoekmachines als voor uw bezoekers. Het wordt ook wel SEO genoemd. Het doel van SEO is in eerste instantie het verbeteren van de vindbaarheid van uw website en zo hoog mogelijk eindigen in Google. Een betere vindbaarheid betekent meer organische bezoekers, wat leidt tot meer leads en daarmee uiteindelijk meer verkopen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP