Google Ads campagnes

Adverteer doelgericht met Google Ads
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Google Ads Campagnes

Google Ads campagnes.

Google Ads campagnes geven jou de mogelijkheid om doelgericht te adverteren. Veel ondernemers denken dat dit alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Niks is minder waar. Google Ads campagnes zijn er voor elk budget en voor elk doel dat je voor ogen hebt. Wij kunnen helpen bij alle Google Ads gerelateerde diensten. Wij kunnen helpen met een Google Ads campagne opzetten, met Google ads campagne beheer en bij het genereren van conversies met Google Ads. 

Google Ads

Wat is Google Ads eigenlijk.

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Voorheen stond het bekend als Google Adwords. Met dit advertentieprogramma biedt Google bedrijven de mogelijkheid om producten en diensten te promoten. Waarschijnlijk heb je zelf weleens gezocht naar producten of diensten op Google. De resultaten die jij al eerste ziet verschijnen hebben de label “advertentie”. Dit zijn de ondernemers die adverteren met Google Ads. Deze advertenties, afhankelijk van het type campagne dat ze draaien, bestaan uit onder andere advertentieteksten en in sommige gevallen andere elementen zoals extra sitelinks.

Met Google Ads campagnes genereren wij verkeer naar websites of webshops. Op deze manier zorgen wij dat potentiële klanten bellen of juist een aankoop doen. Deze manier van adverteren biedt een hoop mogelijkheden.

Als geïnteresseerde klanten op de advertentie klikken, worden ze doorgestuurd naar de website. Google Ads maakt gebruik van de zogeheten cost-per-click. Hierdoor betaal je per klik. Door een een dag budget in te stellen blijft jouw Google Ads campagne betaalbaar.

wat is Google Ads eigenlijk

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen

Wij kunnen je helpen.

Onze specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een nieuwe campagne, het beheren en het optimaliseren van je bestaande Google Ads campagnes.

Google Ads Campagne opzetten

Wij zetten jouw campagne op met  jouw doelen als uitgangspunt. Lees meer…

Google Ads campagne beheer

Wij beheren en fine-tunen je Google Ads Campagne zodat je bedrijf online blijft presteren. Lees meer…

Conversies met Google Ads

Uiteindelijk gaat het erom dat je Google Ads campagne wat oplevert, hier zijn wij voor. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

Waarom kiezen voor Google Ads campagnes.

Er zijn tal van redenen om voor een Google Ads campagne te kiezen. Je heb allereerst de behoefte om meer uit je Internet marketing te halen. Deze vorm van adverteren zorgt er namelijk voor dat je potentiële klanten, dus klanten die al op zoek zijn naar jouw producten of diensten, naar je website of webshop stuurt. Hieronder hebben wij de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Meer websitebezoeken

Met Google Ads campagnes genereer je meer bezoekers op je website of webshop. Wanneer je advertenties verschijnen, hebben zoekers de mogelijkheid om op je advertentie te klikken. Zo komen eventuele klanten op je website of webshop.

Goede meetbaarheid

Meten is weten. Dit geldt ook voor het adverteren op Google. Door een ingebouwde tool van Google Ads is precies bij te houden wat er gebeurt. Als dit gecombineerd wordt met Google Analytics dan is het overzicht compleet.

Voor elk budget

Adverteren bij Google is geschikt voor elk budget. Google Ads biedt de mogelijkheid om een dagbudget in te stellen. Dat houdt in dat je per dag een bedrag instelt dat je wilt uitgeven aan adverteren. Je kan zelfs met € 1,- beginnen. 

Dynamisch

Alles binnen de Google Ads campagnes is ten allen tijden aan te passen, te pauzeren of uit te breiden. Op deze manier zijn je advertenties altijd up-to-date en komen ze overeen met de boodschap die je bedrijf wil overbrengen.

Stimuleer aankopen

Door te adverteren met Google Ads campagnes stimuleer je aankopen of aanvragen op je website of webshop. Hoe meer mensen je website bezoeken hoe groter de kans op een aankoop of aanvraag.

Doelgericht adverteren

De potentiële klanten zijn al op zoek naar jouw producten of diensten. Met Google Ads zorg je ervoor dat ze jouw bedrijf kunnen vinden. Met de juiste zoekwoorden en advertenties zorg jij voor het juiste publiek op je website.

Wat past er bij jouw bedrijf.

Als we het hebben over Google Ads campagnes dan is het belangrijk om te weten wat voor type campagnes er zijn. Aan de hand van de doelen die jij voor ogen hebt wordt een type Ads campagne bepaald. Wij hebben de verschillende soorten Google Ads campagnes voor je op een rijtje gezet.

Verschillende type Ads Campagnes.

Er zijn een aantal verschillende typen Google Ads campagnes. Elke Google Ads campagne heeft een andere indeling. Afhankelijk van de doelen die je wilt behalen kan er een keuze gemaakt worden uit de verschillende soorten Google Ads campagnes. Om te bepalen welke type het beste bij jouw internet marketing strategie past, is het belangrijk om van tevoren je doelen vast te stellen. 

Wil je meer naamsbekendheid creëren voor jouw merk of juist meer aanvragen uit je website halen? Elk doel heeft een andere aanpak nodig en een andere type Google Ads campagne.

Als Google specialisten helpen wij jou graag bij het bepalen van het type campagne. Wij hebben de verschillende soorten camapagnes voor jou op een rijtje gezet.

Jouw doelen bepalen.

Leads

Zorg voor meer aanvragen en leads via je website.

Sales

Zorg voor meer verkoop.

Websiteverkeer

Meer relevante bezoekers op je website genereren.

Product- en merk- overweging

Mensen aanmoedigen om je producten en diensten te verkennen.

Merk bekendheid en bereik

Jouw merk onder de aandacht brengen bij mensen.

Zoeknetwerk.

Google ads campagnes zoeknetwerk
Lees meer

De meest bekende is de campagne in het zoeknetwerk. Deze advertenties verschijnen in de resultaten van de zoekmachine Google. De advertenties bestaan uit teksten. Het zijn advertenties die bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen en in sommige gevallen ook onderaan de pagina.

Displaynetwerk.

Google Ads campagnes displaynetwerk
Lees meer

Advertenties in het displaynetwerk zijn advertenties die bestaan uit afbeeldingen en teksten. Deze advertenties verschijnen op websites die in het display netwerk staan van Google. Waarschijnlijk heb je weleens meegemaakt dat er op een site, aan de zijkant advertenties verschijnen. Dat zijn advertenties in het display netwerk. 

Google shopping.

Google Ads campagnes shopping
Lees meer

Met een shopping campagne verschijnt jouw product in de zoekresultaten van Google. Dit zijn advertenties die een afbeelding, een prijs en een omschrijving bevatten. Dit soort advertenties zijn speciaal bedoeld voor webshops. Zo ziet de klant het product en de prijs.

Video’s.

Google Ads campagnes video's
Lees meer

Op YouTube verschijnen er reclameblokken voordat de video die je hebt aangeklikt, begint af te spelen. Deze advertenties duren vaak 6 tot 15 seconden voordat jouw favoriete video begint af te spelen. Deze advertenties vallen binnen de Videocampagnes van Google.

Wat kunnen wij allemaal voor jou betekenen.

Nu je een idee hebt van wat een Google Ads campagne is willen wij jou laten zien wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren van adverteren binnen Google. Wij beginnen eerst met het in kaart brengen van jouw doelen, wensen en behoeftes. Daarna maken wij een duidelijk plan van aanpak. Binnen de Google Ads campagnes hebben wij drie diensten: 

Google Ads campagnes video's

Google Ads campagne opzetten

Maak gebruik van onze ervaring. 

Dankzij ons team van Google specialisten is jouw Google Ads campagne in goede handen. Een Google Ads campagne opzetten is onderdeel van onze dagelijkse taken. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Google Ads campagne beheer

Laat Google Ads beheer over aan een specialist. 

Onze Google specialisten beheren al jarenlang Google Ads campagnes voor onderdermers in verschillende branches. De kennis en de ervaring is één van de redenen om Google Ads beheer uit te besteden. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Conversies met Google Ads

Conversies met Google Ads aan ons over te laten.

Naast de technische kennis hebben wij de commerciële inzichten en weten wij wat internetgebruikers stimuleert om een aankoop of aanvraag te doen. Conversies met Google Ads genereren moet u aan ons overlaten. Lees meer…