Google Ads campagne beheer

Wat goed is kan altijd beter
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Google Ads Campagnes / Google Ads Campagne beheer

Google Ads campagne beheer.

Google Ads campagne beheer is een belangrijk onderdeel om je doelen op internet te behalen. Met het beheer kan de campagne gefilterd worden. Wij nemen al jouw wensen en behoeften mee bij het instellen van jouw campagne. Nadat de campagne live staat kunnen wij meten wat er gebeurt met jouw campagne. Wij kijken bijvoorbeeld naar welke zoekwoorden en advertenties goed presteren. De advertenties en zoekwoorden die minder goed presteren zullen wij dan ook uitsluiten. Zo hou je alleen de best presterende zoekwoorden en advertenties over. Naast het beheer helpen wij ook bij een Google Ads campagne opzetten of met het genereren van meer conversies met Google Ads.

Google Ads campagne beheer

Google Ads campagne beheer voor beter resultaat.

Een Google Ads campagne behaalt de beste resultaten wanneer de statistieken continue onderzocht worden en aan de hand van de bevindingen verbeterd worden. Google Ads campagne beheer is daardoor ook één van de belangrijkste onderdelen van een Google Ads campagne. Een campagne heeft altijd even tijd nodig om de juiste resultaten te behalen. Tijdens het monitoren van jouw campagne houden wij alle relevante resultaten onder de loep.

Naar mate van tijd wordt steeds duidelijker welke advertenties en zoekwoorden het beste werken voor jou. Het kan ook zijn dat er nieuwe zoekwoorden en advertentiegroepen worden toegevoegd om het bereik verder te vergroten. Google Ads campagne beheer kan dus twee kanten op, de campagnes filteren door zoekwoorden, advertentieteksten te verwijderen of juist zoekwoorden en advertentieteksten toevoegen. Er zijn nog een hoop andere elementen die gemonitoord worden en worden aangepast. Je kan denken aan de biedingen per zoekwoord, geografische resultaten, demografische resultaten en resultaten per type apparaat (mobiel, tablet en desktop). Google Ads campagne beheer bestaat dus uit cijfers bijhouden en aan de hand hiervan aanpassingen aanbrengen.

Google Ads campagne beheer met resultaat
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen.

Wij kunnen je helpen.

Onze specialisten kunnen je ook helpen bij het opzetten en optimaliseren van je Google Ads campagnes.

Google Ads Campagne opzetten
Wij zetten uw campagne op met jouw doelen als uitgangspunt. Lees meer…
Conversies met Google Ads
Uiteindelijk gaat het erom dat je Google Ads campagne wat oplevert, hier zijn wij voor. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op.

Laat Google Ads beheer over aan een specialist.

Onze Google specialisten beheren al jarenlang Google Ads campagnes voor ondernemers in verschillende branches. De kennis en de ervaring die wij hebben zijn redenen om Google Ads beheer uit te besteden. Als ondernemer ben je al bezig met alle taken binnen jouw bedrijf. Tijd is een kostbaar iets. Door Google Ads beheer uit te besteden bespaar je de tijd die je nodig hebt om al je taken binnen je bedrijf uit te voeren.

Er zijn tal van voordelen om een specialist in de arm te nemen.

N

Tijd besparen

Besteed je tijd aan de taken die belangrijk zijn en waar je goed in bent.
N

De ervaring

Door de ervaring kan van te voren al rekening worden gehouden met problemen.
N

De kennis

De kennis van een expert zorgt voor resultaten met je internet marketing.
N

Kosten besparen

Doordat jij je als ondernemer bezig kan houden met je werk verdien je geld.

Google Ads campagne beheer van Independens.

Google Ads campagne beheer is een tijdrovende klus en vergt kennis. Ons team van Google specialisten hebben een duidelijke werkwijze die jarenlang bewezen successen heeft geboekt. Een aantal elementen zijn onderdeel van het beheren van je Google Ads campagne.

Keywords filteren

De bezoekers van je website komen binnen op verschillende keywords. Deze keywords leveren niet altijd het gewenste resultaat. Door de minder goed presterende keywords uit te sluiten zorgen wij ervoor dat je alleen de best presterende keywords overhoudt.

Advertenties filteren

In jouw Google Ads campagne plaatsen wij verschillende advertenties. Sommige advertenties worden minder vaak aangeklikt dan andere advertenties. Door de minder presterende advertenties te verwijderen zorgen wij ervoor dat alleen de beste advertenties overblijven.

Biedingen aanpassen

Voor elk keyword doen wij een bod op de kliks daarvan. Afhankelijk van de prestaties kunnen wij de biedingen aanpassen. Wanneer een keyword goed presteerd kunnen wij het bod verhogen zodat we meer kans maken op een betere positie met dat keyword.
L

Advertentiegroepen toevoegen

Als blijkt dat een groep met keywords goede klikken genereerd dan maken we daar een aparte advertentiegroep voor. Deze keyword krijgen dan eigen advertenties met bijhorende advertentieteksten. Op deze manier ordenen wij jouw Google Ads campagne.
}

Advertentieplanning aanpassen

Binnen jouw Google Ads campagne is te zien op welke dagen van de week en welke uren van de dag de meeste klikken genereren. Met deze informatie kunnen wij de planning aanpassen. Zo kunnen we instellen wanneer je advertenties vertoond worden.

Landingspagina's ontwikkelen

Wanneer klanten klikken op je advertentie dan komen ze binnen op een pagina binnen je website. Wanneer wij zien dat bepaalde keywords goed presteren dan zullen wij speciale pagina’s ontwikkelen binnen je website om deze bezoekers op te vangen.

Wij doen meer dan alleen Google Ads campagne beheer.

Een Google Ads campagne kent verschillende fases. Het beheer is daar een onderdeel van. Voor zowel bestaande campagnes als nieuwe campagnes doen wij het beheer hiervan. Als je nog geen Google ads campage hebt dan kunnen wij je ook helpen bij het opzetten hiervan.

 

Google Ads campagnes video's

Google Ads campagne opzetten

Maak gebruik van onze ervaring.

Dankzij ons team van Google specialisten is jouw Google Ads campagne in goede handen. Een Google Ads campagne opzetten is onderdeel van onze dagelijkse taken. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Conversies met Google Ads

Conversies met Google Ads aan ons over te laten.

Naast de technische kennis hebben wij de comerceiele inzichten en weten wij wat internetgebruikers stimuleert om een aankoop of aanvraag te doen. Conversies met Google Ads genereren moet u aan ons overlaten. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen.