Google Ads campagne opzetten

Onze Google specialisten weten hoe
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Google Ads Campagnes / Google Ads Campagne opzetten

Google Ads campagne opzetten.

Jouw bedrijf heeft promotie nodig en een Google Ads campagne opzetten is daar de oplossing voor. Met ons team van Google specialisten inventariseren wij eerst jouw wensen en behoeften. Want een goede Google Ads campagne opzetten heeft een goede voorbereiding nodig. Om te beginnen is het bepalen van jouw doelen de basis hiervoor. Aan de hand van de gestelde doelen gaan wij, met de verschillende tools die wij tot onze beschikking hebben, onderzoeken wat de beste manier is voor het opzetten van jouw Google Ads campagne. Heb je al een Google Ads campagne? Dan kunnen wij ook helpen bij Google Ads campagne beheer of met het genereren van meer conversies met Google Ads. 

Google Ads campagne opzetten

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Jouw doelen bepalen is de basis voor een Google Ads campagne. Als je webshops bezit dan kunnen we ervan uitgaan dat jij meer verkoopt wilt, maar als jij een merk hebt dat je onder de aandacht wilt brengen dan kunnen we bijvoorbeeld denken aan branding.

Een andere andere vraag die beantwoord dient te worden is: wat is jouw werkgebied? Met deze informatie kunnen we een regio afbakenen om te zorgen dat jouw advertenties alleen hier worden getoond. Daarnaast sluiten we alle gebieden uit die niet binnen jouw regio vallen. Wat zijn jouw USP’s (Unique Selling Point)? In andere woorden: wat zijn de redenen om bij jouw bedrijf klant te worden?

Er zijn nog een hoop vragen die beantwoord dienen te worden als voorbereiding op een succesvolle Google Ads campagne.

Een Google Ads campagne opzetten heeft voorbereiding nodig
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Wij kunnen je helpen.

Onze specialisten kunnen je ook helpen bij het beheren en optimaliseren van je bestaande Google Ads campagnes.

Google Ads campagne beheer

Het beheer van Google Ads campagne is er om te zorgen dat de campagne goed blijft draaien. Lees meer…

Conversies met Google Ads

Het optimaliseren van Google Ads campagne om meer conversies te genereren. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op.

Wat kan je van ons verwachten.

Dankzij ons team van Google specialisten is jouw Google Ads campagne in goede handen. Een Google Ads campagne opzetten is onderdeel van onze dagelijkse taken. Het hele traject vanaf het bepalen van de doelen, het instellen van de regio’s, het schrijven van de advertentieteksten tot het live zetten van jouw campagne nemen wij uit handen.

Je krijgt bij ons één campagnemanager toegewezen zodat hij of zij een steeds beter beeld krijgt van jouw bedrijf. Dat is praktisch en overzichtelijk. Want communicatie is de fundering van onze samenwerking.  Je krijgt 24/7 toegang tot je campagne zodat je kan zien wat wij precies doen. Elke maand krijg je een duidelijke rapportage met de belangrijkste cijfers uit je Google Ads campagne. Wij zullen een Google Ads campagne opzetten met het zelfde doel als het doel dat jij voor ogen hebt.

R

Transparantie

Je kan 24/7 inloggen en meekijken met je campagne manager. 

R

Gespecialiseerd

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opzetten van Google Ads campagnes. 

R

Resultaat

Het doel wat wij vooraf bespreken is het uiteindelijke resultaat

R

Communicatie

Dit is de fundering van onze samenwerking, heldere en duidelijke communicatie.

Google Ads Campagne opzetten met Independens.

Een Google Ads campagne opzetten heeft een duidelijke aanpak nodig. Ons team van specialisten heeft een duidelijk stappenplan bij het instellen van je campagne. Nadat wij een duidelijk beeld hebben van je doelen en je wensen kunnen we starten met het instellen van de campagne.

Stap 1: Het bepalen van de doelen:

Doelen kunnen verschillend van aard zijn. Zo kan voor de ene ondernemer een aankoop het doel zijn en voor de andere ondernemer een ingevulde contactformulier het doel zijn. Wanneer de doelen bekend zijn kunnen er conversie trackers geplaatst worden om te bekijken of deze doelen ook behaald worden.

Stap 2: De beste keywords selecteren:

Het succes van een goede campagne valt of staat bij het gebruik van de juiste zoekwoorden. Aan de hand van de gestelde doelen, inbreng van de klant, analyse van de concurrentie en eigen onderzoek, selecteren we de juiste keywords.

Stap 3: Slechte keywords uitsluiten:

Niet altijd wilt u dat een advertentie weergeven wordt. Een zoekopdracht met het woord “gratis” of “slecht” er in zal bijvoorbeeld niet snel een klik of betalende klant opleveren. Deze woorden zijn uit te sluiten van een campagne of bij een zoekwoord.

Stap 4: Het bieden op keywords:

Het bod in combinatie met de relevantie bepaalt de positie. Wat het beste bod is heeft dus ook te maken met wat de concurrentie doet. Het bieden op verschillende keywords is een continue proces.

Stap 5: Sterke advertenties ontwerpen:

Goede advertentieteksten zorgen voor meer clicks. Daarnaast zijn ze erg belangrijk voor Google om de relevantie te bepalen. Goede Google Adwords advertentieteksten zorgen dus ook voor lagere kosten per click.

Stap 6: Landing Page ontwikkelen:

Soms is het verstandig aparte pagina’s te ontwerpen waar de bezoeker naar toe gestuurd wordt na het klikken op een advertentie. In dit stadium ontwerpen we specifieke pagina’s voor de campagne.

Wat gebeurt er na het opzetten van een Google Ads campagne

Google Ads campagnes werken het beste wanneer de resultaten continue onderzocht worden en aan de hand van de bevindingen verbeterd worden.

Het resultatenonderzoek is daardoor ook één van de belangrijkste onderdelen van een Google Ads campagne. Een Google Ads Campagne heeft altijd even tijd nodig om de juiste resultaten te behalen. Tijdens het monitoren van jouw campagne houden wij alle relevante resultaten onder de loep.

Google Ads campagnes video's

Google Ads campagne beheer

Laat Google Ads beheer over aan een specialist

Onze Google specialisten beheren al jarenlang Google Ads campagnes voor onderdermers in verschillende branches. De kennis en de ervaring is één van de redenen om Google Ads beheer uit te besteden. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Conversies met Google Ads

Conversies met Google Ads aan ons over te laten.

Naast de technische kennis hebben wij de commerciële inzichten en weten wij wat internetgebruikers stimuleert om een aankoop of aanvraag te doen. Conversies met Google Ads genereren moet u aan ons overlaten. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen.