Beter vindbaar op Internet

Meer klanten dankzij onze succesformule
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Social Media / Social Media Ads

Social media Ads.

Naast het plaatsen van leuke content en het bijhouden van de social media kunnen wij ook gericht adverteren. De tijdlijn van social media gebruikers komt steeds voller te staan met advertenties, waardoor het moeilijker wordt om met organische content op te vallen (content wat dus geen geld kost).

social media advertising

Adverteren op social media kan al vanaf een heel klein bedrag. Onder andere binnen facebook heb je veel mogelijkheden om succesvol aan de slag te gaan met adverteren. Wij kunnen een advertentiecampagne instellen.

Wat zijn de resultaten die je wilt realiseren via een advertentiecampagne? Je kunt hierbij denken aan meer verkoop op je website, meer downloads van je app of meer naamsbekendheid of natuurlijk zowel meer verkoop als naamsbekendheid.

Wat kan je van ons verwachten.

Om te beginnen is het belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben van de doelgroep. Wanneer dit nog niet bekend is, zullen wij eerst de doelgroep in kaart brengen. Met specifieke targeting zorgen wij ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zien op de juiste momenten. De advertenties kunnen exact worden afgestemd door targeting mogelijkheden zoals leeftijd, locatie, taal, opleiding, beroep of functie, interessegebieden of bezoekersgedrag.

Ook voor een klein budget kunnen wij dit al voor je doen. Dit kunnen wij uiteraard ook doen voor Instagram, Twitter en LinkedIn. Wil je liever alleen adverteren op Facebook dan is dit uiteraard ook prima.

Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen. 

Wij kunnen je ook helpen met social media content.

Social media content

Wij kunnen je helpen bij het bedenken en plaatsen van leuke content. Lees meer…

Werkwijze.

Onze social media experts hebben een vaste werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat jouw social media campagne een succes wordt!

STAP

1

Analyseren

Wat is de huidige situatie? en hoe sta je er nu voor op social media?

STAP

2

Strategie bepalen

Op welke social media kanalen bevindt jouw doelgroep zich?

STAP

3

Implementeren

Aan de hand van de strategie die we hebben bepaald gaan we aan het werk voor jou.

STAP

4

Monitoren

Constant bijhouden wat er gebeurt met de juiste meet instrumenten. 

STAP

5

Optimaliseren

Aan de hand van de cijfers je social media blijven verbeteren. 

social media content schrijven

Social media content

Voor alle vier de kanalen 

Wij kunnen je helpen bij het bedenken en plaatsen van leuke content. Heb je geen inspiratie voor leuke content of heb je geen tijd om leuke content te plaatsen en interactie te voeren met klanten? Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen.