Social media content

Houdt je social media kanalen in leven
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Social Media / Social Media Content

Social media content.

Wij kunnen je helpen bij het bedenken en plaatsen van leuke content. Heb je geen inspiratie voor leuke content of heb je geen tijd om leuke content te plaatsen en interactie te voeren met klanten? Wij helpen hierbij. Of het nou gaat om meer klanten of om meer naamsbekendheid, wij zorgen ervoor dat de social media kanalen er goed uitzien en bijgehouden worden. Wij gaan brainstormen voor de juiste content en maken een geschikte strategie voor het bedrijf en plaatsen content op de juiste momenten. Wij doen dit voor alle vier de kanalen, maar wij kunnen dit ook doen voor alleen een aantal kanalen zoals Facebook en Instagram. Jouw wens staat centraal.

social media content schrijven

Verschillende soorten social media content.

Er zijn verschillende soorten social media content. Je kan namelijk foto’s plaatsen op bijvoorbeeld Instagram, maar ook teksten op Twitter en LinkedIn. Tot slot kan je denken aan video’s. Op YouTube kan je video’s plaatsen. Zo heeft elk social media kanaal andere mogelijkheden. 

Foto’s

Foto’s worden met name geplaatst op Instagram. Instagram is het social media  platform hiervoor. Ook Facebook kan gebruikt worden voor foto’s. 

Teksten

Teksten worden met name geplaatst op Twitter en LinkedIn. Je kan klanten met een korte tekst up-to-date houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. 

Video’s

Ook video’s zijn een onderdeel van social media. Video’s worden met name op YouTube geplaatst. Het is ook mogelijk korte stories (video’s) op Instagram en Facebook te plaatsen.  

Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen. 

Wat voor soort social media content plaatsen wij voor jou.

Er zijn verschillende mogelijkheden en kanalen voor social media content. De content die wij plaatsen voor jouw bedrijf hangt af van wat past bij het bedrijf. Hierbij moet je dus denken aan foto’s, korte tekst updates en video’s. Het is allemaal mogelijk. 

Facebook/Instagram story.

Op Facebook en Instagram kun je korte stories plaatsen. Instagram en Facebook stories zijn reeks bewerkte foto’s, video’s en gifjes die na 24 uur in principe weer verdwijnen.

Facebook/Instagram posts.

Naast stories kun je ook gewoon een post/foto plaatsen op Facebook en Instagram. Het verschil met Instagram/Facebook stories is dat de content/post blijft staan en dus niet na 24 uur weer verdwijnt. 

Twitter berichten.

Twitter berichten zijn korte updates. Lees: berichten van maximaal 280 woorden. Gebruikers kunnen hier op reageren en deze delen. Een bericht op Twitter wordt ook wel een ’tweet’ genoemd.

Linkedin posts.

LinkedIn is vooral geschikt voor korte, pakkende teksten. Hier plaats je nieuws en content die interessant is om te delen met je zakelijke netwerk.  

Werkwijze.

Onze social media experts hebben vaste werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat jouw social media campagne een succes wordt!

STAP

1

Analyseren

Wat is de huidige situatie? en hoe sta je er nu voor op social media?

STAP

2

Strategie bepalen

Op welke social media kanalen bevindt jouw doelgroep zich?

STAP

3

Implementeren

Aan de hand van de strategie die we hebben bepaald gaan we aan het werk voor jou.

STAP

4

Monitoren

Constant bijhouden wat er gebeurt met de juiste meet instrumenten.

STAP

5

Optimaliseren

Aan de hand van de cijfers je social media blijven verbeteren. 

social media advertising

Social media Ads

Adverteer doelgericht

Naast het plaatsen van leuke content en het bijhouden van de social media kunnen wij ook gericht adverteren. De tijdlijn van social media gebruikers komt steeds voller te staan met advertenties. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen.