Technische optimalisatie

De technische kant van jouw website op zijn best
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Internet Marketing / Website Optimalisatie / Technische Optimalisatie

Technische optimalisatie.

De technische optimalisatie van jouw website vergt kennis. Zoals je uit de naam kan opmaken gaat het om de technische kant van jouw website. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de laadsnelheid van je pagina’s en de opmaak van de codes in je website. Om beter gevonden te worden binnen Google is dus niet alleen content optimalisatie belangrijk, maar ook de technische optimalisatie. Hiermee wordt de technische kant van je website verbeterd voor een fijne bezoekerservaring, maar ook om de indexatie van Google te verbeteren. Dit is dus een belangrijk onderdeel van de volledige website optimalisatie.

technische optimalisatie

Plugins kunnen een bijdrage leveren aan technische optimalisatie.

Plugin ontwikkelaars zijn zich goed bewust van het belang van de technische kant van een website. Daarom hebben zij verschillende plugins ontwikkeld die een flinke bijdrage leveren aan de technische optimalisatie van een website. Bijvoorbeeld om de snelheid van jouw website te verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld Plugins als de WP-Rocket.

Helaas zijn niet alle technische elementen in jouw website te verbeteren met een Plugin. De link-structuur binnen jouw website is een element die handmatig geoptimaliseerd moet worden.

Wat Google dus belangrijk vind is dat de bezoeker van jouw website een fijne gebruikerservaring heeft. Google bepaalt aan de hand van het surf gedrag op jouw website of jouw website interessant is. Als een website bijvoorbeeld heel traag is dan zal je zien dat bezoekers sneller afhaken en niet zo lang op jouw website blijven. De duur van een gemiddelde sessie op jouw website wordt door Google gebruikt om te bepalen hoe interessant je bent.

Ook voor het technisch optimaliseren van je website hebben wij de kennis.

Wij weten welke plugins wij moeten gebruiken en welke elementen handmatig te optimaliseren. Met een volledige website optimalisatie scan kunnen wij zien welke elementen verbetering nodig hebben. Door de combinatie van content optimalisatie en technische optimalisatie is jouw website klaar voor de zoekmachine. Laat het over aan onze Google specialisten.

R

Transparantie

Inzichtelijk maandelijkse rapportages van de voortgang van onze werkzaamheden.

R

Resultaat

Het doel wat wij vooraf bespreken is het uiteindelijke resultaat. 

R

Gespecialiseerd

Wij hebben hebben de specialisten in huis voor technische optimalisatie.

R

Communicatie

Dit is de fundering van onze samenwerking, heldere en duidelijke communicatie.

Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Wij kunnen je helpen.

Onze specialisten kunnen je helpen bij het het optimaliseren van je content, de technische kant van je website en je website analyseren met de website optimalisatie scan.

Website optimalisatie scan

De website optimalisatie scan bestaat uit een aantal onderdelen. Lees meer…

Content optimalisatie

Je kan denken aan teksten, foto’s en video’s. Zowel je website bezoekers als de zoekmachine lezen deze content. Met content optimalisatie wordt deze inhoud verbeterd. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

Een aantal belangrijke onderdelen van technische optimalisatie.

Er zijn een aantal elementen die een grote bijdrage leveren aan de technische optimalisatie van je website. Deze elementen zijn de basis voor het optimaliseren van de technische kant van je website.

De laadtijd van je webpagina’s

technische optimalisatie laadtijd

De laadtijd van je webpagina’s bepalen voor een gedeelte de bezoekerservaring. Er is niks vervelender dan een trage website. Als bezoekers jouw website ervaren als traag dan zullen zij sneller de website verlaten. De tijd dat bezoekers op jouw website blijven bepaalt ook voor een gedeelte de score die je behaald bij Google.  

De veiligheid van je website.

technische optimalisatie veiligheid

Als je op een website komt dan zie je vaak een groen slotje dat aangeeft dat de website veilig is. Steeds meer bezoekers letten op dit slotje. Google erkent hoe belangrijk de veiligheid is van jouw website voor je website bezoekers. Daarom is dit een belangrijk element zowel voor je bezoekers als voor de zoekmachine Google. 

Eeen gestuctureerde XML-sitemap.

technische optimalisatie  XML site map

Met XML-sitemap worden de pagina’s in een bestand gestructureerd onder elkaar gezet. Dit bestand is een duidelijk overzicht van de zoekmachine Google. Zo kan de zoekmachine zien welke pagina’s jij in je website hebt. Dankzij de XML-sitemap worden alle pagina’s in jouw website geindexeerd behalve als je pagina’s uitsluit.

Waar moet je nou beginnen.

Om de website technisch te optimaliseren is het eerst belangrijk om te weten wat de huidige situatie is. Met een website optimalisatie scan kunnen wij zien welke elementen van jouw website verbeterd kunnen worden. Met deze informatie kunnen we een duidelijk plan maken.

Wat gebeurd er na het scannen van je website.

Nadat wij je website hebben gescand hebben wij een duidelijk beeld van de huidige situatie. Met deze informatie kunnen wij beginnen met het bepalen van een strategie. De selectie van de zoektermen is hier een onderdeel van. Nu we weten wat de huidige situatie is en met welke zoektermen wij de website gaan optimaliseren kunnen wij alle informatie verzamelen over jouw bedrijf. Zijn er nieuwe landingspagina’s nodig of zijn de huidige pagina’s voldoende om te herschrijven?

STAP

1

Analyseren

Wat is de huidige situatie? en hoe staat jouw website er technisch voor?

STAP

2

Strategie bepalen

Wat is de beste manier om deze punten te verbeteren?

STAP

3

Implementeren

Aan de hand van de strategie die we hebben bepaald gaan we aan het werk voor jou.

STAP

4

Monitoren

Constant bijhouden wat er gebeurt met de juiste meet instrumenten. 

STAP

5

Optimaliseren

Aan de hand van de cijfers je internet marketing blijven verbeteren. 

Google Ads campagnes video's

Content optimalisatie

Laat onze specialisten jouw website content optimaliseren 

Je kan denken aan teksten, foto’s en video’s. Zowel je website bezoekers als de zoekmachine lezen deze content. Met content optimalisatie wordt deze inhoud verbeterd. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Website optimalisatie scan

De website optimalisatie scan bieden wij kosteloos aan  

De website optimalisatie scan bestaat uit een aantal onderdelen. De content van je website wordt volledig in kaart gebracht en de technische kant. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen