Independens

De schakel in online marketing
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Over ons

Independens.

Independens staat voor onafhankelijkheid. Als full service internet marketing bureau bieden wij onze klanten de beste platformen aan. Om je een voorbeeld te geven: Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine, daarom adviseren wij ondernemers die meer klanten willen bereiken op dit moment via Google te adverteren. Er zijn natuurlijk ook andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Het moment dat er een andere zoekmachine is die beter presteert dan Google dan is dat ook wat wij onze klanten adviseren. Onafhankelijkheid met het doel onze klanten op de beste manier te helpen. 

De Schakel in Online marketing.

Zoals te zien in ons logo maken wij gebruik van drie tandwielen. Deze tandwielen staan voor drie partijen, jij als ondernemer, wij als internet marketing bureau en de platformen waar wij gebruik van maken. Jij als ondernemer hebt een doel. Vaak ontbreekt de kennis of de tijd om deze doelen op internet te behalen. Daar zijn wij voor, want wij hebben de kennis en de tijd om jouw doelen te vertalen naar een concrete campagne. Voor deze campagnes hebben wij platformen nodig zoals Google, social media of bijvoorbeeld WordPress.

Full service Internet marketing bureau.

De producten en diensten die wij onze klanten aanbieden omvatten alle aspecten betreffende internet marketing. Dit zorgt ervoor dat je niet verschillende bedrijven hebt die ieder een onderdeel doen van jouw internet marketing. Bij ons kan je alles onderbrengen. Jij krijgt één vaste contactpersoon zodat jullie samen aan de weg timmeren. Er ontstaat op deze manier een duidelijk beeld van jouw bedrijf. Dus of het nu gaat om het bouwen van een website, de hosting daarvan, een Google Ads campagne of een bedrijfsvideo. Alle producten en diensten vanuit één organisatie. 

Wij timmeren al jaren aan de weg.

De ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn heel snel gegaan. Wij zijn al jaren bezig geweest met informatie vergaren. Wij begrijpen ondernemers en dit is belangrijk, want zo kunnen wij een steeds beter aanbod van diensten en producten aanbieden. Omdat wij klanten hebben uit verschillende soorten branches begrijpen wij ook dat elke ondernemer andere wensen heeft. Daarom zijn wij en onze producten en diensten flexibel genoeg om aan te passen aan elke willekeurige ondernemer. Wat niet flexibel is, is onze succesformule. Met deze formule boeken wij successen voor elke soort ondernemer en elke soort onderneming. Met de kennis van alle platformen die wij in de afgelopen jaren hebben vergaart en nog steeds vergaren hebben wij een logische manier bedacht om ondernemingen beter in kaart te brengen. Want een goede campagne begint eerst met het in kaart brengen van een onderneming.

Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Onze producten en diensten.

Jij kan ons als ondernemer inschakelen om je internet marketing te verzorgen. Alle producten en diensten die jij nodig hebt om succes op internet te boeken hebben wij voor jou.

Websites

Jouw bedrijf heeft in dit digitale tijdperk ook een digitale identiteit. Deze identiteit begint met een website. Lees meer…

Webshops

Webshops hebben in de afgelopen jaren de plaats ingenomen van fysieke winkels. Lees meer… 

Internet Marketing

In een digitaal tijdperk als deze is Internet marketing niet weg te denken. Als ondernemer kan je er een hoop voordelen uithalen, als je weet wat er allemaal mogelijk is en hoe je dit moet aanpakken. Lees meer…

Video's

We zien steeds vaker video content op Internet. Met platformen zoals YouTube is het makkelijker geworden om video’s te publiceren. Lees meer…

Werkwijze.

Ons online marketing bureau werkt volgens een vaste werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Wanneer wij met een ondernemer in zee gaan dan gaan wij eerst na wat de doelen zijn op internet. Wij merken in de meeste gevallen dat ondernemers meer omzetten willen draaien via Internet. Logisch eigenlijk wel aangezien het ondernemers zijn. Vanaf dat moment gaan wij kijken wat er nodig is om deze doelen te behalen. Wij hebben drie fases gemaakt om te bepalen welke elementen er in jouw internet marketing verbeterd moeten worden. Aan elke fase hebben wij producten of diensten gekoppeld die de desbetreffende fase kunnen verbeteren. Sommige producten en diensten zijn van toepassing in verschillende fases. 

Fase 1: De basis

De basis is een fase waar allereerst naar gekeken wordt. De basis kan je website, webshop of je app zijn. Je basis moet voldoen aan een tal eisen om te zorgen dat je door kan naar de volgende fase van je internet marketing. Het zijn vaak hele simpele dingen maar ze moeten wel gebeuren voordat je verder kan. Is je website of webshop mobielvriendelijk? is jouw website of webshop beveiligd ? Heeft jouw website, webshop of App alle functionaliteiten die nodig zijn om je klanten te voorzien van gemak? Zo zijn er allemaal punten waar wij je “basis” op toetsen. Dit vormt de fundering voor je verdere activiteiten op Internet. Mocht jouw website, webshop of App niet voldoen aan de eisen dan hebben wij hiervoor verschillende producten en diensten.

Fase 2: Het verkeer

Wanneer de eerste fase op orde is dan is het tijd voor de volgende stap. Jouw website, webshop of app voldoet aan alle eisen die nodig zijn om volwaardig te promoten. Dat betekent dat het tijd is om te zorgen voor verkeer. Want zonder verkeer zullen klanten ook geen actie ondernemen. Hiervoor hebben wij een reeds van vragen om te bepalen op welk platform wij verkeer gaan genereren naar je website, webshop of app. Vragen zoals: wat is jouw doelgroep ? Wat is het product of dienst dat jij deze doelgroep wilt aanbieden? Wat is het budget dat jij per maand wilt besteden hieraan? Allemaal vragen om een strategie te bepalen en om te zorgen dat jouw bedrijf meer bereik heeft op internet.

Fase 3: De conversies

Als je in deze fase zit dan zit het meeste werk er al op. Maar toch is dit uiteindelijk waar het om draait. Je wil conversies of dat nou in de vorm van offerte aanvragen is, verkopen via je webshop of meer downloads van je App. Dit is een onderdeel die makkelijker is als de vorige fases op een goede manier zijn afgehandeld. Maar toch is er altijd wel wat te optimaliseren. Door te meten met de juiste instrumenten is precies na te gaan wat jouw website of webshop jou oplevert. Voor deze fase hebben wij verschillende producten en diensten. Je kan denken aan video’s die de conversie verbeteren of juist content optimalisatie om de ervaring van jouw bezoekers te verbeteren.