Sociale media

Sociale media is niet weg te denken anno 2018 in de internet marketing wereld en speelt een belangrijke rol voor veel bedrijven.  Het is een middel om in contact te komen met uw doelgroep, uw naamsbekendheid te vergroten en om natuurlijk meer verkoop te realiseren. Het is gebleken dat sociale media voor bedrijven ook daadwerkelijk leidt tot meer omzet.

Welke kanalen zijn het beste geschikt voor uw onderneming ? Elke ondernemer heeft natuurlijk zijn voorkeuren en voor elk bedrijf zal het inzetten van sociale media vanuit een andere invalshoek bekeken worden. Waar bevind de doelgroep zich en wat wilt u met sociale media bereiken ? Wij hebben de juiste sociale media experts en met onze kennis helpen wij u graag de juiste platformen en tactieken te kiezen. Geen inspiratie voor de sociale media kanalen ? Geen idee waar u leuke content kunt vinden ? Of er gewoonweg geen tijd voor ? Geen probleem. Wij kunnen hierbij helpen. Wij hebben creatieve breinen voor u klaarstaan om uw sociale media kanalen naar een next level te tillen.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Wilt u naast leuke content, interactie met uw doelgroep, ook doelgericht adverteren op de social media kanalen ? Ook dat is mogelijk!

Facebook

Facebook is met 1,79 miljard maandelijkse actieve gebruikers met afstand het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld.

YouTube

Elk bedrijf wil goed gevonden worden met Google, YouTube is daar onderdeel van. Waarom dan niet de mogelijkheden van YouTube benutten ?

Twitter

Twitter heeft wereldwijd 315 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Op Twitter kun je leuke nieuwe updates delen en reageren op potentiele klanten.

Google+

Als je een bedrijfspagina op Google+ aanmaakt, wordt je vindbaarheid in Google verhoogd. Daarnaast kunt u uw bedrijf via Google Maps op de kaart zetten.

Instagram

Instagram heeft inmiddels 400 miljoen gebruikers. Instagram is een big hype, zowel voor recreatief gebruik als voor bedrijven.

Linkedin

LinkedIn is het zakelijke platform en kan dus natuurlijk niet ontebreken. Met een LinkedIn pagina kun je informatie tonen over jouw bedrijf zodat potentiele klanten weten wat jij voor hun kan betekenen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP