Video content

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Met video content kunt u uw bezoekers op een leuke manier informeren over uw bedrijf, producten en diensten. Uit cijfers is gebleken dat 90% van de bezoekers, op een website met video's, ook daadwerkelijk een video aan klikt. Dit zorgt er natuurlijk voor dat u uw bezoekers langer op de website houdt. Hoe langer uw bezoekers op uw website blijven hoe groter de kans is dat ze tot een offerte-aanvraag of een aankoop overgaan.

Wij bij independens hebben jaren gewerkt met video content maar niet alleen om de bezoekers op uw website te informeren maar  ook voor websiteoptimalisatie. Video's die op een Youtube kanaal staan en op een Google vriendelijke manier zijn geüpload worden goed geïndexeerd door Google. Independens heeft verschillende soorten video content. Van professionele bedrijfsvideo's tot productvideo's waarin een uitleg wordt gegeven over een specifiek product of dienst.

Wilt u uw websitebezoekers overtuigen om voor uw producten of diensten te kiezen ? vraag dan naar de mogelijkheden die Independens uw onderneming te bieden heeft.

Klik hieronder op het gewenste product

Professionele bedrijfsvideo

Product videos

Dynamische visitekaart

Video's zorgen voor een duidelijke boodschap en helpen bij het indexeren van uw website of webshop !

Professionele bedrijfsvideo's

Professionele bedrijfsvideo's hebben als functie om uw bedrijf op een leuke, duidelijke en korte manier te presenteren op het internet. Independens heeft jarenlang ervaring in het schrijven van scripts, het filmen van de juiste shots en het monteren van uw professionele bedrijfsvideo.

Product video's

Om al uw producten en diensten te verwerken in een professionele bedrijfsvideo is vaak niet handig. Daarom hebben wij bij Independens de productvideo's. Dit zijn verschillende video's die een presentatie geven over uw producten en diensten. Zo zorgt u ervoor dat uw website bezoekers geïnformeerd worden over het product of dienst waar zij interesse in hebben.

Dynamische visitekaart

Voor elk budget hebben wij een mogelijkheid en  daarom zijn wij gekomen met de dynamische visitekaart. Independens maakt met uw foto's en teksten een video presentatie en plaatsen deze vervolgens op YouTube en uw website. Naast de leuke ontwerpen en de uitstralingen daarvan helpt het ook bij de vindbaarheid van uw onderneming.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP