Video's

Video content om jouw marketing een boost te geven
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Video’s

Video’s.

We zien steeds vaker video content op Internet. Met platformen zoals YouTube is het makkelijker geworden om video’s te publiceren. Ook steeds meer websites maken gebruik van video’s. Als je een website of een webshop hebt dan kunnen video’s veel toegevoegde waarde hebben voor jouw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om video’s te laten maken. Je kan bijvoorbeeld een professionele bedrijfsvideo laten maken over je gehele onderneming. Deze kan worden gebruikt als kennismaking met jouw bedrijf. Wat je ook kan doen zijn professionele productvideo’s. Dit zijn video’s met informatie over een specifiek product of dienst die jij als ondernemer aanbiedt. Met deze video’s kan je de bezoeker alle informatie geven over jouw product of dienst.

Waar dienen video’s eigenlijk voor.

Video’s zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw website of webshop op een leuke manier geïnformeerd worden. Het zorgt ervoor dat bezoekers niet alle teksten op je pagina hoeven te lezen, maar in plaats daarvan de video’s aanklikken. Uit cijfers blijkt dat meer dan 90% van de website bezoekers een video aanklikt.

Naast het informeren van je websitebezoekers zorg je er met video’s voor dat ze langer op je pagina blijven en dat is een onderdeel van content optimalisatie. Een klant die gelijk weggaat zal geen actie ondernemen op jouw website, dus hoe langer een bezoeker blijft hoe groter de kans is op een actie.

Kortom, video’s zorgen dus voor duidelijke informatie over jouw bedrijf, producten, diensten en een betere vindbaarheid binnen de zoekmachine Google.

video's
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Verschillende video mogelijkheden.

Wij hebben verschillende soorten video’s die wij onze klanten aanbieden.

Professionele bedrijfsvideo's

Hiermee kan jij potentiële klanten laten zien waarom zij bij jouw bedrijf klant moeten worden. Lees meer… 

Professionele productvideo's

Voor elke dienst of product die jij je klanten aanbiedt wordt een aparte video gemaakt. Lees meer… 

Dynamische visitekaart

Dit is een goedkopere manier om jouw website te voorzien van video content. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op.

Waarom kiezen voor Video’s.

Er zijn genoeg redenen om video’s te nemen als toevoeging op je internet marketing. Wanneer je bezig bent om meer uit het internet te halen dan zijn video’s de overweging zeker waard. Vaak herken je ook bij jezelf dat je sneller geneigd bent om een video aan te klikken als deze aanwezig is op een website of webshop.

Leukste manier van informeren

Met beelden kun je de boodschap beter overbrengen bij je potentiële klanten. Het is niet saai om deze te kijken. Dit kan je zowel doen voor je bedrijf als geheel of voor specifieke producten en diensten die jij graag wilt promoten.

Betere conversie

Uit cijfers komt duidelijk naar voren dat website’s en webshops met video content meer conversies genereren. Uiteindelijk is conversie wat je als website of webshop eigenaar wilt. Want video’s geven een duidelijker beeld van jouw bedrijf of product en dienst.

Langere sessies op je website

Omdat video’s tijd kosten om ze te bekijken zorg je ervoor dat jouw bezoekers langer op jouw website blijven. Hoe langer bezoekers op jouw website blijven hoe groter de kans is dat ze een aankoop of een offerte aanvraag doen.  

Professionele uitstraling

Omdat de klant via internet niet altijd weet met wie hij of zij te maken heeft kunnen video’s alle twijfel wegnemen. Met video’s laat je zien dat ze te maken hebben met een professioneel bedrijf. Dit is wat je als bedrijf natuurlijk wilt uitstralen.

Voor de zoekmachine Google

Video’s kunnen via YouTube ingesloten worden op jouw website. YouTube is een belangrijk onderdeel van Google. Video’s die via YouTube worden geplaatst kunnen worden voorzien van zoekwoorden en een omschrijving.

Creëer vertrouwen

Als potentiele klanten graag gebruik willen maken van jouw diensten of producten dan rust alleen de vraag of ze te maken hebben met een betrouwbaar bedrijf. Met video’s laat je zien met wie zij te maken hebben en dit zorgt voor meer vertrouwen.

Verschillende soorten video’s.

De inhoud van een video kan op allerlei manieren ingevuld worden. Wij hebben verschillende soorten video’s met ieder een eigen taak en invulling. Zo zijn er professionele bedrijfsvideo’s met een presentatie over je gehele bedrijf. Wij hebben ook professionele productvideo’s, dat zijn video’s die dieper ingaan op een product of dienst die jij aanbiedt.

Professionele bedrijfsvideo’s

Een duidelijke presentatie van jouw bedrijf 

De boodschap door middel van een professionele bedrijfsvideo’s zijn krachter. De kracht zit hem ook in de sfeer die je kan creëren met een professionele bedrijfsvideo.

Professionele productvideo’s

Presenteer jouw diensten of producten met een video 

Voor elke dienst of product die jij je klanten aanbied wordt een aparte video gemaakt. Op deze manier krijgt jouw klant een duidelijk beeld bij de dienst of product die jij ze aanbiedt. 

Dynamische visitekaart

Met een klein budget toch een video 

Dit is een goedkopere manier om jouw website te voorzien van video content. Ook voor de dynamische visitekaart zijn er mogelijkheden om deze te voorzien van trefwoorden en omschrijvingen.