Professionele productvideo's

Presenteer jouw diensten en producten met video's
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Video’s / Professionele Productvideo’s

Professionele productvideo’s

Met professionele productvideo’s geef je je potentiele klanten een presentatie van jouw product of dienst. Voor elke dienst of product die jij je klanten aanbiedt wordt een aparte video gemaakt. Op deze manier krijgt jouw klant een duidelijk beeld bij de dienst of product die jij ze aanbiedt. Professionele productvideo’s zorgen ervoor dat de boodschap die jij wilt overbrengen op een leuke en duidelijke manier overkomt. Naast de informatie die jij je klanten geeft is dit ook een toegevoegde waarde voor website optimalisatie. Want de productvideo wordt ingesloten op de pagina in jouw website die deze dienst of product bevat. Dit maakt de pagina relevanter en draagt daarom bij aan content optimalisatie.

Op ons YouTube kanaal vind je verschillende voorbeelden van professionele productvideo’s

Waarom wij professionele productvideo’s aanraden.

Als ondernemer wilt je graag jouw producten en diensten zo goed mogelijk uitleggen aan je potentiële klanten. Jouw websitebezoekers kunnen door middel van professionele productvideo’s de juiste informatie krijgen, zo zorg jij ervoor dat zij tot aankoop overgaan. In combinatie met bijvoorbeeld Google Ads campagnes zorg je dus voor meer aankopen of aanvragen via jouw website.

Conversie is niet de enige reden om professionele productvideo’s te gebruiken. Met YouTube als onderdeel van Google kunnen de video’s geüpload worden op jouw YouTube kanaal en voorzien worden van de juiste teksten en trefwoorden. Met het insluiten van deze video’s op jouw website maak je je content relevanter. Ook zorg je ervoor dat jouw websitebezoekers langer op jouw website blijven. Hoe langer de sessies worden op jouw website, hoe interessanter je bent volgens de zoekmachine. 

professionele productvideo's
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Verschillende video mogelijkheden.

Wij hebben verschillende soorten video’s die wij onze klanten aanbieden.

Professionele bedrijfsvideo's

Hiermee kan jij potentiële klanten laten zien waarom zij bij jouw bedrijf klant moeten worden. Lees meer… 

Dynamische visitekaart

Dit is een goedkopere manier om jouw website te voorzien van video content. Lees meer…

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

Wat kan je van ons verwachten.

De professionele productvideo’s van Independens worden aangeboden in viertallen of meer. Wij maken hierbij ook een gepaste intro zodat de productvideo’s als geheel gepresenteerd kunnen worden. Naast de online voordelen heb je ook de mogelijkheid om de productvideo’s in jouw showroom of winkel af te spelen.

Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Je kan bijvoorbeeld denken aan het script schrijven met een duidelijke verhaallijn. Samen met jou bekijken wij welke producten of diensten goed geschikt zijn om professionele productvideo’s voor te maken. De opties en mogelijkheden zijn heel breed. Van drones die we kunnen inzetten tot voice-overs die wij kunnen laten inspreken.

Wij maken ook een YouTube kanaal aan zodat jouw productvideo’s niet alleen op jouw website zichtbaar zijn maar over het hele internet. Uiteraard plaatsen wij de video voor je op jouw website. Naast een professionele uitstraling is het voor de bezoekers van jouw website direct duidelijk wat jouw diensten of producten inhouden.

Script schrijven

Vooraf wordt een duidelijk script geschreven dat aansluit bij de boodschap die jij wilt overbrengen. 

Filmmateriaal schieten

Alle nodige shoots worden op de gewenste locatie geschoten volgens het script.

Fragmenten monteren

Onze videobewerkers monteren de fragmenten tot verschillende productvideo’s. 

Reviseren

Ook zijn aanpassingen mogelijk na het monteren. Iedereen moet aan het eind tevreden zijn.

Drone of Voice-over

Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een drone inzetten of een voice-over laten opnemen.

Plaatsen en optimaliseren

Wij plaatsen de video’s op YouTube en je website en voorzien deze van trefwoorden.

Hoe gaan wij te werk..

Ook voor een professionele productvideo’s hebben wij een duidelijk stappenplan. Op deze manier gaan wij structureel ter werk en dat uit zich in het eindresultaat. Met een voorbespreking brengen wij al jouw wensen en behoeften in kaart. Zo weten wij welke producten of diensten op welke manier gepresenteerd moeten worden.

STAP

1

Script

Wij schrijven een script gebaseerd op de voorbespreking. 

STAP

2

Filmdag

Onze camera man filmt op de afgesproken locaties de shots. 

STAP

3

Monteren

De fragmenten worden tot een volwaardige video’s gemonteerd. 

STAP

4

Revisies

Er is nog een mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. 

STAP

5

Plaatsen

De video’s komen op YouTube en op je website met trefwoorden.

Professionele bedrijfsvideo’s

Een duidelijke presentatie van jouw bedrijf 

De boodschap door middel van een professionele bedrijfsvideo’s zijn krachtiger. De kracht zit hem ook in de sfeer die je kan creëren met een professionele bedrijfsvideo’s. Lees meer…

Dynamische visitekaart

Met een klein budget toch een video 

Dit is een goedkopere manier om jouw website te voorzien van video content. Ook voor de dynamische visitekaart zijn er mogelijkheden om deze te voorzien van trefwoorden en omschrijvingen. Lees meer… 

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen