Webontwikkeling

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Uw website of webshop is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Het is meer dan alleen een mooi design. De strategie en techniek achter de website of webshop zijn minstens zo belangrijk. De manier waarop deze wordt gebouwd, draagt namelijk ook bij aan de online vindbaarheid, waar het natuurlijk uiteindelijk allemaal om gaat. Wij, bij Independens hebben veel ervaring met het bouwen van goede websites en webshops. Wij betrekken u bij het gehele proces zodat u goed op de hoogte blijft. Tijdens het maken van uw website of webshop houden wij rekening met de zoekmachines zodat u site goed gevonden wordt.

Overweegt u om een website te laten bouwen die concreet resultaat oplevert en bijdraagt aan uw omzet ? Neem contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Klik hieronder op het gewenste product

Website

Webshop

Hosting & onderhoud

Webontwikkeling behoort tot de basis van uw online marketing. Wij helpen u graag bij het bedenken en opzetten hiervan !

Webontwikkeling van Independens

De ontwikkeling van uw website of webshop is bij Independens in goede handen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij hiervoor een heldere plan van aanpak. Wij betrekken u bij het gehele proces en u kunt 24/7 meekijken zodat u volledige inspraak heeft bij het ontwikkelen van uw website of webshop. Tijdens het bouwen houden wij rekening met de zoekmachine Google zodat de basis van uw website of webshop voldoet aan die eisen.

Webontwikkeling & WordPress

Bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf of activiteiten ? Of heeft u een website die toe is aan verandering en re-design ? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) met een grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met vele jaren ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, wij maken de website die aan uw wensen voldoet.  Ook de hosting en onderhoud van website is bij Independens in goede handen.

Webontwikkeling & Magento

Magento is zowel in Nederland als wereldwijd het meest populaire webshop pakket. Het is een open source platform dat continue wordt verbeterd. Verder heeft het een heel gebruiksvriendelijke CMS, waardoor het onderhouden van de shop erg makkelijk is. Daarnaast zijn Magento webshops ook nog eens heel zoekmachine vriendelijk. Enkele  grote bekende merken die Magento gebruiken zijn KLM, Nike, Samsung. Het is natuurlijk ook inzetbaar voor kleinere webshops. Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen van webshops. Wij gebruiken magento2. Magento2 is vele malen gebruiksvriendelijker en veiliger dan Magento 1. Verder is het aanmaken of aanpassen van een product in de webshop een stuk gemakkelijker geworden dankzij de nieuwe lay-out. Oftewel, Magento 2 heeft een hoop voordelen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Voor uw website of webshop (of beiden) heeft Independens een doelgerichte werkwijze. Wij kunnen helpen met een geschikte Google AdWords Campagne, een SEO Campagne, een bedrijfsvideo, uw social media kanalen en meer. Het hangt allemaal af van uw soort bedrijf of organisatie.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

TOP