Magento Webshops

Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden
info@independens.nl
085 0185109

Magento webshops zijn #1 op het gebied van online verkopen. De voordelen van een Magento webshop zijn nu binnen handbereik voor het midden- en kleinbedrijf.

Het is flexibel en krachtig. Independens heeft ervaren ontwikkelaars die door jarenlange ervaring het coderen goed onder de knie hebben gekregen.

Bij het beheren van een Magento shop zijn de hosting, veiligheid en software-updates belangrijke schakels. Een misstap kan er toe leiden dat uw webshop crasht. Dan kan het uren, of soms dagen, duren om het probleem op te lossen. Magento webshops hebben professionele hosting en onderhoud nodig. Onze webshop hosting is veilig en snel. Verder zorgen wij ervoor dat de webshop mobiel vriendelijk is.

 

Tot slot, is onze Magento webshop werkwijze erop gericht om de vindbaarheid van uw bedrijf op internet te verhogen zodat u meer omzet kunt realiseren.

Laat ons uw webshop maken.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om, samen met u, tot een goede (nieuwe) webshop te komen.

Voor uw website of webshop (of beiden) heeft Independens een doelgerichte werkwijze. Wij kunnen helpen met een geschikte Google AdWords Campagne, websiteoptimalisatie,  video content, uw social media kanalen en meer. Het hangt allemaal af van uw soort bedrijf of organisatie.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden
info@independens.nl
085 0185109

TOP