Webshop laten bouwen

Verkoop nu jouw producten op internet
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Webshops / Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen.

Een webshop laten bouwen om jouw producten op internet te verkopen. Deze vorm van ondernemen is in de afgelopen jaren gegroeid en blijft steeds verder groeien. Als je helemaal geen verstand hebt van webshops of geen tijd hebt om deze te bouwen dan ben je bij ons aan het goede adres. Een webshop laten bouwen door ons is een traject dat verzorgt wordt van A tot Z. Je kan denken aan je webshop laten onderhouden en je webshop hosting. In de meeste gevallen is dit maatwerk. Want er zijn zoveel verschillende functionaliteiten die ingebouwd kunnen worden. Je kan bijvoorbeeld denken aan de verschillende betaalmethodes, maar ook aan functionaliteiten als het kunnen aanmaken van een account door je klanten op jouw webshop. Kortom, een webshop laten bouwen begint eerst bij een goed gesprek waarin jouw wensen en behoeften goed worden geinventariseerd. 

webshop laten bouwen

Een goede webshop laten bouwen.

Jij wil producten verkopen op internet, dat is het doel van een webshop laten bouwen. Er zijn een aantal onderdelen waar je goed op moet letten bij een webshop. Want wat jij wil is een goede webshop laten bouwen. Los van de uitstraling en de vormgeving zijn de functionaliteiten en de techniek achter de webshop heel erg belangrijk. Het is namelijk zo dat je wel je webshop zelf moet kunnen bijhouden en je orders zelf moet kunnen verwerken. Als je zelf niet technisch bent onderbouwt dan is gemak toch wel een belangrijk punt om rekening mee te houden.

goede webshop laten bouwen
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Full service webshop diensten.

Voor jouw webshop hebben wij alle diensten die jij nodig hebt.

Webshop laten onderhouden

Om te zorgen dat jouw webshop blijft functioneren en actueel is doen wij de webshop onderhoud. Lees meer….

Webshop Hosting
Voor een veilige en snelle webshop hosting hebben wij de juiste pakketten voor jou. Lees meer….

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

Als je een webshop wilt laten bouwen dan zijn dit onderdelen waar je rekening mee moet houden.

Wij geven je een kort overzicht van de aspecten waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een webshop. Dit zijn aspecten die te maken hebben met jouw webshop en waar je altijd mee te maken gaat krijgen.

webshop laten bouwen resposive
Een responsive webshop

Zoals je waarschiojnlijk zelf ook merkt zitten wij steeds vaker op onze mobiels en tablets. De aankopen op webshops gebeuren tegenwoordig ook via mobiele apparaten. Daarom is het belangrijk dat jouw webshop zich aanpast aan mobiele apparten. Dit wordt ook wel responsive genoemd.

webshop laten bouwen veiligheid
Veiligheid

Laten we wel duidelijk hebben dat consumenten alleen bestellen bij webshops die zij ervaren als veilig en betrouwbaar. Veiligheid begint allereerst bij een goede webshophosting. De webshop moet voorzien worden van een versleutelde verbinding.

webshop laten bouwen winkelmanager
Winkelmanager

Met weinig technische kennis is het belangrijk dat jij makkelijk producten kan toevoegen en verwijderen van jouw webshop. Met de juiste CMS ( Content Managment System ) is dit voor elke persoon makkelijk te managen. Zo kan je voorraden bijhouden en je orders verwerken.

vertrouwen
Vertrouwen

Vertrouwen heeft vaak met andere aspecten te maken zoals bijvoorbeeld een keurmerk maar ook zelf een adres en contactgegevens op jouw webshop. Als consumenten zien dat jij te bereiken bent op verschillende manieren en jij gevestigd bent in Nederland dan wekt dat meer vertrouwen dan wanneer jij alleen per mail te bereiken bent.

webshop looks en feel
Looks en Feel

De kleuren de indeling en het gebruikersgemak zijn een belamngrijk onderdeel van jouw webshop. Afhankelijk van bijvoorbeeld de doelgroep of product dat jij wilt verkopen kunnen de kleuren bepaald worden op jouw webshop. Het moet natuurlijk ook mooi ogen.

webshop navigatie
Goede navigatie

Door jouw producten een goede indeling te geven kan je al zorgen dat er een goede navigatie is op jouw webshop. Door te werken met categorieen en filters kunnen consumenten makkelijker navigeren door jouw webshop. Zo kunnen ze de producten aanklikken waar zij interesse in hebben.

 

webshop laten bouwen betaalmethodes
Betaalmethodes

Jouw klanten moeten kunnen afrekenen op jouw webshop. Tegenwoordig zijn er verschillende betaalmethodes zoals bijvoorbeeld Ideal of Paypal. Als je jouw producten ook in het buitenland wilt verkopen dan moet je wel rekening houden met de betaalmethoden die zij daar gebruiken.

webshop laten bouwen verzendmethodes

Verzendmethodes

Er zijn een hoop manieren om je pakketten te verzenden naar je klanten. Je kan zelf contact opnemen met een transportbedrijf, maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je producten vanuit je leveranciers rechtstreeks naar je klanten te verzenden. Het is belangrijk om dit vooraf te bepalen zodat je je tarieven voor je verzendingen kan instellen in je webshop.

webshop laten bouwen internet marketing

Internet marketing

Je webshop staat, alles werkt en je staat klaar om te verzenden. Je hebt natuurlijk klanten nodig. Met internet marketing kan je verkeer genereren naar je webshop. Er zijn een hoop mogelijkheden om meer verkeer te genereren. Want verkoop begint met meer verkeer op jouw webshop.

Een webshop laten bouwen in een nutshell. 

Een webshop laten bouwen bestaat uit een aantal fases. Elke fase is belangenrijk en draagt bij aan het eindresultaat. Wij hebben deze fases voor jouw op een rijtje gezet zodat je weet hoe wij te werk gaan.

STAP

1

Voorbespreking

Alle wensen en behoeften worden in kaart gebracht. 

STAP

2

Informatie verzamelen

De foto’s, de teksten, de prijzen en alle overige informatie om de webshop in te vullen.

STAP

3

Concept

Op een testomgeving bouwen wij een concept waar je 24/7 kan meekijken en meebeslissen.

STAP

4

Afronden

Na de concept fase zullen wij na veel communiceren de webshop afronden en vullen met alle producten en informatie. 

STAP

5

Live

Als e webshop af is dan zetten wij deze live en koppelen wij alle betaalmethodes en overige modulen. 

Google Ads campagnes video's

Webshop laten onderhouden

Jouw webshop laten onderhouden door ons heeft een hoop voordelen

Een webshop veilig houden bespaart een hoop ellende. Jouw klanten rekenen af bij jouw op de webshop en laten hun gegevens achter. Het laatste wat jij wil is dat die gegevens op straat komen te liggen. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Webshop hosting

Voor webshops hebben wij een speciale webshop hosting die van alle functionaliteiten is voorzien

Onze webshop hosting is speciaal ingericht voor webshop eigenaren. Dus alles wat jij als webshop eigenaar nodig hebt om jouw webhop in een veilige en snelle omgeving onder te brengen. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen