Webshop laten onderhouden

Zo blijf je up to date en veilig
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Webshops / Webshop laten onderhouden

Webshop laten onderhouden.

Je webshop heeft altijd onderhoud nodig. Los van het aanpassen van je producten, je voorraad en het afhandelen van orders. Je webshop laten onderhouden is heel belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat alles naar behoren blijft functioneren. De veiligheid van jouw webshop hangt nauw samen met het onderhoud daarvan. Naast het bouwen van jouw webshop doen wij ook de volledige onderhoud. Jouw webshop laten onderhouden door ons heeft een hoop voordelen. Jij kan je bezig houden met jouw klanten en het afwerken van de orders terwijl wij zorgen dat jouw webshop veilig blijft en blijft functioneren.

webshop laten onderhouden

Je webshop laten onderhouden om veiligheidsredenen

Een webshop veilig houden bespaart een hoop ellende. Jouw klanten rekenen af bij jouw op de webshop en laten hun gegevens achter. Het laatste wat jij wil is dat die gegevens op straat komen te liggen. Je webshop laten onderhouden door een specialist voorkomt dit soort ongemakkelijkheden. Het onderhouden van je webshop hebben wij verdeeld in een aantal onderdelen.

webshop laten onderhouden voor veiligheid
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Full service webshop diensten.

Voor jouw webshop hebben wij alle diensten die jij nodig hebt.

Webshop laten bouwen

Een webshop met alles wat jij nodig hebt om jouw klanten op internet te helpen. Lees meer…

Webshop Hosting

Voor een veilige en snelle webshop hosting hebben wij de juiste pakketten voor jou. Lees meer….

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

webshop laten onderhouden - cms updaten

CMS Updaten

CMS staat voor Content managment System.

Dankzij een CMS kan jij de content in je webshop beheren. Je kan fotos en teksten aanpassen. Een CMS heeft constante updates om het platform te verbeteren en te beveiligen. Wanneer een update niet uigevoerd wordt is het voor maleware en hackers makkelijker om in je webshop te komen.

webshop laten onderhouden Plug-ins updaten

Plugins Updaten

Plug-ins zijn software programma’s die functies toevoegen aan je website.

In jouw webshop zitten verschillende soorten plugins. Deze plugins hebben individueel updates nodig. Zo zorgen wij ervoor dat de plugins veilig zijn en de functie blijven uitoefenen waar ze voor bedoeld zijn. Zo blijft jouw webshop up-to-date.

webshop laten onderhouden _ php updaten

PHP Updaten

PHP is een scripttaal die draait op een server.

De PHP updaten naar de nieuwste versie heeft twee voordelen. Elke nieuwe versie zorgt voor een betere veiligheid en een betere snelheid. In sommige gevallen worden de codes van de oudere versie niet meer ondersteund.

webshop laten onderhouden content update

Content Updaten

Content is de inhoud van jouw webshop.

De inhoud van je webshop heeft ook aanpassingen nodig. Stel je hebt bijvoorbeeld een nieuw product en je hebt mooie foto’s die jij graag wilt laten zien. Deze foto’s plaatsen bij op je webshop in de vorm van een banner. Dit kan natuurlijk ook voor nieuwe producten die jij wilt aanbieden of meer uitgelicht wilt hebben op je webshop. Dit is een onderdeel van onze diensten. 

Zorg dat jouw webshop up to date blijft.

Voor webshop eigenaren hebben wij een speciaal pakket om te zorgen dat een webshop veilig en up to date blijft. Vraag meer informatie aan.

Webshop laten onderhouden door Independens.

Jouw webshop laten onderhouden door ons, betekent dat deze in goede handen is. Het onderhouden van jouw webshop is een continu proces. Wij hebben daar een pakket voor die voorzien is van elementen om je webshopveilig, snel en up-to-date te houden.

 CMS updaten

 Plug-ins updaten 

 PHP versie updaten

 Aanpassingen in jouw webshop

 Controle op interne links

 Controle op externe links

webshops voor alle apparaten
Google Ads campagnes video's

Webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen door ons is een traject dat verzorgt wordt van A tot Z 

Wij geven je een kort overzicht van de aspecten waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een webshop. Dit zijn aspecten die te maken hebben met jouw webshop en waar je altijd mee te maken gaat krijgen. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Webshop hosting

Voor webshops hebben wij een speciale webshop hosting die van alle functionaliteiten is voorzien 

Onze webshop hosting is speciaal ingericht voor webshop eigenaren. Dus alles wat jij als webshop eigenaar nodig hebt om jouw webhop in een veilige en snelle omgeving onder te brengen. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen