Websiteoptimalisatie

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

Het doel van websiteoptimalisatie (Search Engine Optimization) is in eerste instantie het verbeteren van de vindbaarheid van uw website. Een betere vindbaarheid betekent meer organische bezoekers, wat leidt tot meer leads en daarmee uiteindelijk verkopen.

Wanneer u voor een nieuw ontwerp voor uw bestaande website kiest of een nieuwe site voor uw bedrijf wilt kunt u het beste gelijk een SEO specialist in huren.

Wij als specialisten in websiteoptimalisatie kijken naar uw website en geven u advies. zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization). Als het gaat om SEO hebben we het over meerdere dingen. Zo zijn webdesign, content optimalisatie en linkbuilding diverse aspecten van websiteoptimalisatie. Hoe beter deze aspecten, hoe hoger de website rankt in de zoekresultaten.

Independens past summier backlinks toe. Wij hebben alleen enkele links op relevante websites geplaatst en plaatsen op deze pagina links naar andere relevante websites. Independens hanteert een werkwijze die er voor zorgt dat er een goede, natuurlijke vindbaarheid binnen Google ontstaat. Verder maken wij goede SEO teksten voor uw website. Een onderdeel van websiteoptimalisatie is dus het schrijven van teksten die een website beter vindbaar maken in Google.

Daarnaast is het belangrijk om een responsive website te hebben. Zeker nu Google besloten heeft om het mobiele zoekalgoritme fors aan te passen. Dat houdt in dat  mobiele websites in de mobiele zoekresultaten beter naar boven komen.

Google

gebruikers

  • 95% van alle zoekers gebruikt Google
  • 23% van alle aankopen worden online gedaan

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kabelweg 1
1271 AN Huizen 
info@independens.nl
085 1303 698

TOP