WordPress Websites

De door ons gemaakte WordPress websites zijn goed vindbaar in zoekmachines. Betere vindbaarheid zorgt natuurlijk voor meer traffic, oftewel meer bezoekers naar uw website en dat betekent meestal meer bereik, business, klanten en omzet.

Andere kenmerken van WordPress zijn o.a. de constante ontwikkeling van WordPress (regelmatige updates, dus steeds vernieuwend), de mogelijkheid om eenvoudig koppelingen met social media te maken, plaatsing van berichten en de hoeveelheid mogelijkheden betreffende uitbreidingen in de vorm van plug-ins. Daarnaast zijn er veel thema’s beschikbaar zodat iedereen zijn WordPress website een eigen gezicht kan geven. Tot slot is ook maatwerk mogelijk. Wilt u een compleet uniek webdesign ? Ook dat doen wij voor u !

 

Kabelweg 1
1271 AN Huizen
info@independens.nl
085 1303 698

WordPress

populariteit

  • 30 % van alle websites zijn wordpress
  • 60 % van alle websites met een CMS zijn Wordpress

De kracht van een WordPress website is naast de mooie vormgeving ook dat het goed is af te lezen op alle formaten beeldschermen. Dus zowel op een groot scherm, een tablet of een smartphone. Verder is een belangrijk voordeel van WordPress dat de gemaakte pagina’s snel worden geïndexeerd in Google, zodat uw website snel wordt gevonden.

Independens heeft een werkwijze voor een WordPress website  ontwikkeld die bijdraagt aan een goede vindbaarheid van uw website die, in combinatie met onze unieke hosting en onderhoud die er voor zorgt dat uw WordPress website veilig is. Er wordt dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up gemaakt zodat u zich met uw eigen zaken kunt bezighouden, terwijl wij zorg dragen voor een Google vriendelijke, mobile responsive en veilige website.

WordPress

en meer

Voor uw website of webshop (of beiden) heeft Independens een doelgerichte werkwijze. Wij kunnen helpen met een geschikte Google AdWords Campagne, Websiteoptimalisatie, een bedrijfsvideo, uw social media kanalen en meer. Het hangt allemaal af van uw bedrijf of organisatie.

TOP