Website laten bouwen

Een kwestie van de goede partij vinden
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Websites / Website laten bouwen

Website laten bouwen.

Een website laten bouwen is een kwestie van de juiste partij vinden. Deze keuze moet goed overwogen worden. Jouw wensen bepalen wat voor soort website er voor jou gemaakt moet worden. Wil je bijvoorbeeld zelf teksten en foto’s kunnen aanpassen? Zijn er bijvoorbeeld bepaalde functies die jouw website moet hebben? Het kan ook zijn dat je overtuigd bent om een website te laten bouwen, maar je eigenlijk niet weet hoe het eruit moet komen te zien en welke functies het moet hebben. In allebei de gevallen kunnen wij als professionals hier een bijdrage aan leveren. Samen met jou kijken wij naar jouw behoeften, die van jouw bedrijf en van je klanten. Op deze manier kan jij een website laten bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel is.

website laten bouwen

Een goede website laten bouwen.

Eén ding weet je zeker, het moet een goede website zijn. Dan is de vraag wat is eigenlijk een goede website? Om je een beter idee te geven hebben wij een aantal punten opgesomd, waar je rekening mee moet houden als je een website laat bouwen.

Responsive website

website laten bouwen responsive

Het is belangrijk dat jouw website zich aanpast aan alle schermen van verschillende formaten. Bezoekers gebruiken zowel desktop, mobiele apparaten en tablets om te surfen op het internet. 

De Lay-out

website laten bouwen lay out

De lay-out bepaald onder andere het gemak en de uitstraling van je website. Eeen mooi design en een logische indeling draagt bij aan de ervaring van jouw klanten op je website.

Doorlinken

website laten bouwen doorlinken

Doorlinken naar relevante inhoud in je website.  Wat heel goed werkt is via de pagina waar de klant zich bevind linken naar relevante inhoud in de rest van je website. Zo houd jij je klanten langer op je website.

Goede navigatie

website laten bouwen goede navigatie

Jouw klanten moeten makkelijk door je website kunnen surfen. Een logische navigatie is een belangrijk onderdeel. Zo kunnen klanten alles makkelijk vinden. Anders klikken ze weg en gaan ze naar een ander.

Call to action

website laten bouwen call to action

Bezoekers aansporen om actie te ondernemen. Een contactformulier invullen of bellen zijn een voorbeeld van een call to action. Met duidelijk zichtbare knoppen bezoekers aansporen tot actie. 

Zoekmachine vriendelijk

website laten bouwen zoekmachinevriendelijk

Zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachine, jij wilt wel dat jouw website gevonden wordt op Google. Met een zoekmachine vriendelijke website heb je een basis.

Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Website mogelijkheden.

Hieronder vind je de website diensten die wij aanbieden. Je kan ons natuurlijk altijd vragen om een toelichting.

Website laten onderhouden

Om te zorgen dat jouw website blijft functioneren en actueel is doen wij de website onderhoud. Lees meer….

Website Hosting

Voor een veilige en snelle website hosting hebben wij de juiste pakketten voor jou. Lees meer….

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

Werkwijze.

Een website laten bouwen bestaat uit een aantal fases. Elke fase is belangrijk en draagt bij aan het eindresultaat. Wij hebben deze fases voor jouw op een rijtje gezet zodat jij weet hoe wij te werk gaan.

STAP

1

Voorbespreking

Alle wensen en behoeften worden in kaart gebracht. 

STAP

2

Informatie verzamelen

De foto’s, de teksten en alle overige informatie om de website in te vullen. 

STAP

3

Concept

Op een testomgeving bouwen wij een concept waar je 24/7 kan meekijken en beslissen. 

STAP

4

Afronden

Na de concept fase zullen wij de website afronden en vullen met alle informatie. 

STAP

5

Live

Als de website af is dan zetten wij deze live en koppelen wij alle modulen.  

Independens website pakketten.

In BASIC.

Voor de kleinere ondernemers hebben wij een speciaal pakket gemaakt met de belangrijkste functionaliteiten. Met dit pakket maakt je een entree in de online wereld en is je bedrijf voor iedereen toegankelijk.

 Tot 10 pagina’s

 Eigen CMS

 Sociale media koppelingen

 Responsive

 Zoekmachine vriendelijk

 3 maanden gratis onderhoud

 3 maanden gratis Hosting

In PRO.

Voor de uitgebreidere websites hebben wij een pakket samengesteld om een grotere website te bouwen. Een uigebreide professionele website laten bouwen is met dit pakket te realiseren. 

 Tot 20 pagina’s

 Eigen CMS

 Sociale media koppelingen

 Responsive

 Zoekmachine vriendelijk

 6 maanden gratis onderhoud

 6 maanden gratis Hosting

In CUSTOM.

Een maatwerk pakket hebben wij ook. Mochten de andere pakketten niet volledig aansluiten bij jouw wensen dan kan jij een maatwerk website laten bouwen door ons. Met dit pakket is niks te gek.

 Meer dan 20 pagina’s

 Eigen CMS

 Sociale media koppelingen

 Responsive

 Zoekmachine vriendelijk

 12 maanden gratis onderhoud

 12 maanden gratis Hosting

Google Ads campagnes video's

Website laten onderhouden

Jij wilt dat jouw website wordt onderhouden ? 

Als je een goede website hebt dan wil je dat deze ook goed blijft. Eén van onze diensten is het onderhouden van websites. Zo weet je zeker dat jouw website altijd actueel is en altijd naar behoren blijft functioneren. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Website Hosting

Jij wilt een snelle en veile hosting nodig ? 

De hosting is een onderdeel van je website die niet gelijk zichtbaar is voor je klanten. Wat jij wil is dat jouw mail goed werkt en dat jouw website online, veilig en snel is. Onze hosting heeft alle specificaties die hiervoor nodig zijn. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen