Website laten onderhouden

Zo blijft je website veilig en up-to-date
Vrijblijvend Adviesgesprek
Home / Websites / Website laten onderhouden

Website laten onderhouden.

Een website laten onderhouden of zelf onderhouden is noodzakelijk om jouw website veilig en up-to-date te houden. In jouw website zitten Plugins, dat zijn kleine software programma’s die zorgen voor de functionaliteiten van jouw website. Jouw website laten onderhouden zorgt er dus voor dat jouw website ook goed blijft functioneren. Onze diensten bestaan niet alleen uit het bouwen van een website, maar ook uit het onderhouden ervan.

website laten onderhouden

Website laten onderhouden om je snelheid en veiligheid te waarborgen.

Je website laten onderhouden zorgt voor veiligheid. In combinatie met een veilige website hosting zorg je dat je hackers en maleware tegenhoud. Er zijn een aantal elementen in je website die continu geupdate moeten worden om deze veiligheid te garanderen.

website laten onderhouden voor veiligheid
Online Marketing Bedrijf

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen 

Website mogelijkheden.

Hieronder vind je de website diensten die wij aanbieden. Je kan ons natuurlijk altijd vragen om een toelichting.

Website laten bouwen

Wij bouwen jouw website en geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient. Lees meer….

Website Hosting

Voor een veilige en snelle website hosting hebben wij de juiste pakketten voor jou. Lees meer….

Laat je gegevens achter.

Wij nemen graag contact met je op. 

website laten onderhouden CMS updaten

CMS Updaten

CMS staat voor Content managment System.

Dankzij een CMS kan jij de content in je website beheren. Je kan foto’s en teksten aanpassen. Een CMS heeft constante updates om het platform te verbeteren en te beveiligen. Wanneer een update niet uigevoerd wordt is het voor maleware en hackers makkelijker om in je website te komen.

website laten onderhouden PHP updaten

PHP Updaten

PHP is een scripttaal die draait op een server.

De PHP updaten naar de nieuwste versie heeft twee voordelen. Elke nieuwe versie zorgt voor een betere veiligheid en een betere snelheid. In sommige gevallen worden de codes van de oudere versie niet meer ondersteund.

website laten onderhouden Plug-ins updaten

Plugins Updaten

Plugins zijn software programma’s die functies toevoegen aan je website.

In jouw website zitten verschillende soorten plugins. Deze plugins hebben individueel updates nodig. Zo zorgen wij ervoor dat de plugins veilig zijn en de functie blijven uitoefenen waar ze voor bedoeld zijn. Zo blijft jouw website up-to- date.

website laten onderhouden content updaten

Content Updaten

Content is de inhoud van jouw website.

De inhoud van je website heeft ook aanpassingen nodig. Stel je hebt bijvoorbeeld een nieuw project afgerond en je hebt mooie foto’s die jij graag wilt laten zien. Deze foto’s plaatsen bij op je website. Dit kan natuurlijk ook voor nieuwe diensten die jij wilt aanbieden of meer uitgelicht wilt hebben op je website. Dit is een onderdeel van onze diensten. 

Website onderhoudspakket van Independens.

Onze onderhoudspakketten bevatten alle facetten om te zorgen dat jouw website blijft functioneren en veilig is. Daarnaast is je content updaten ook een onderdeel van onze taken. Zo blijft jouw website ook altijd actueel.

Website laten onderhouden door Independens.

Jouw website is bij ons in goede handen. Het onderhouden van jouw website is een continu proces. Wij hebben daar een pakket voor die voorzien is van elementen om je website veilig, snel en up to date te houden.

 CMS updaten

 Plug-ins updaten 

 PHP versie updaten

 Aanpassingen in jouw website

 Controle op interne links

 Controle op externe links

website laten onderhouden door Independens
Google Ads campagnes video's

Website laten bouwen

U wilt een website laten bouwen? 

Onze website ontwikkelaars weten wat er nodig is om jouw bedrijf de uitstraling te geven die het verdiend. Om jouw bedrijf die uitstraling te geven op Internet hebben wij een aantal eisen waar een website aan moet voldoen. Lees meer…

Google Ads campagnes video's

Website Hosting

Jij wilt een snelle en veilige hosting? 

De hosting is een onderdeel van je website die niet gelijk zichtbaar is voor je klanten. Wat jij wil is dat jouw mail goed werkt en dat jouw website online, veilig en snel is. Onze hosting heeft alle specificaties die hiervoor nodig zijn. Lees meer…

Wij staan je graag te woord

Met een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij je bedrijf en wensen in kaart zodat we je een gepast voorstel kunnen doen